──── AVÍS LEGAL
  1. Acceptació de les condicions: L’accés i ús d’aquesta pàgina web implica la vostra acceptació incondicional d’aquest avís legal. Si no esteu d’acord amb qualsevol part d’aquest avís, us preguem que no continueu navegant ni utilitzant el lloc web.

  2. Propòsit del lloc web: amicsaltagarrotxa.cat té com a objectiu principal donar informació sobre les rutes i zones de l’alta Garrotxa.

  3. Propietat intel·lectual: Tots els continguts d’aquesta pàgina web, incloent-hi textos, imatges, logotips, marques, gràfics i altres materials, estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i són propietat exclusiva de Amics de l’alta Garrotxa. Queda estrictament prohibit reproduir, distribuir, modificar o utilitzar aquests continguts sense l’autorització prèvia i per escrit del propietari.

  4. Enllaços a tercers: amicsaltagarrotxa.cat pot incloure enllaços a altres pàgines web que no estan sota el nostre control. No assumim cap responsabilitat per continguts, serveis o pràctiques de tercers. L’accés a aquests enllaços és responsabilitat de l’usuari.

  5. Protecció de dades personals: La recopilació i tractament de dades personals a través d’aquest lloc web es realitza d’acord amb la nostra Política de Privadesa. Us recomanem llegir-la atentament per comprendre com recopilem, utilitzem i protegim les vostres dades.

  6. Exempció de responsabilitat: Tota la informació proporcionada en aquest lloc web té caràcter merament informatiu. No ens fem responsables d’errors, omissions o incompletitud de la informació presentada. L’ús que feu de la informació d’aquest lloc és sota la vostra pròpia responsabilitat.

  7. Modificacions i actualitzacions: Ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquest avís legal en qualsevol moment. Les modificacions seran efectives en el moment de la seva publicació en aquesta pàgina. Us recomanem revisar periòdicament aquest avís per estar informat sobre els canvis.

  8. Llei aplicable i jurisdicció: Aquest avís legal es regeix per les lleis vigents d’Espanya i qualsevol controvèrsia que en derivi serà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals competents d’Espanya.

Si teniu qualsevol dubte o consulta sobre aquest avís legal, us preguem que ens contacteu a través dels mitjans facilitats en el lloc web.

Gràcies per visitar amicsaltagarrotxa.cat.

Data d’última actualització: [19/07/2023].